26-02-12

eindelijk hé!

Dag lieve iedereen,
na een zeer lange tijd kom ik hier nog eens een postje bijzetten.
Zovele dingen gebeurd en ook zoveel veranderd.
Ik heb beleefd.gelachen,geleden en geweend.
Er zijn dromen uitgekomen maar ook dingen waar'k bang voor was zijn waarheid geworden.
Ik weet nu zelfs niet waar eerst te beginnen.
Ooit schreef ik hier op mijn blog over Stevia zoetstof die toen nog niet in de handel te verkrijgen was. Nu word er volop reclame voor gemaakt en word er ten huize Tantie gebruik van gemaakt.
Er staat hier ook ergens op een postje vermeld dat ik een zwak had voor
Tai-Chi Chuan,de chinese bewegingsoefeningen. Het word nu in onze gemeente op 2 plaatsen gegeven. Ik ben bij beide de eerste kennismakingsles gaan volgen, en na een keuze te hebben gemaakt tussen de twee ben ik er nu al 6 maanden mee bezig. Goed he! 
Het is moeilijker dan ik had gedacht,maar het doet me zo goed. Het vergt intense concentratie maar m'n gewrichten worden er soepel door. Ook m'n evenwicht is fel verbeterd. Het is een echte aanrader voor iedereen. 
Ik ben ook nog naar de poppen-berenbeurs in Gent geweest en heb er een rebornbabyke bijgekocht,een schoontje zenne lezerkes. Ja voor sommige onder julie is dit mischien een beteke kinderachtig die poppen,maar ik kan daar zo van genieten hé. "t Is een hobby gelijk een ander hé!
Ik ben ook goed ziek geweest. Kon bijna niks meer horen,smaken,ruiken. Na een bezoek aan neus,oor,keel arts,heeft het herstel toch een paar maanden geduurd eer ik weer volledig hersteld was.
Ik ben ook een tikkeltje veranderd van look. Door mijn diabeetprobleem heb ik nog steeds last van m'n huid en kan ik de producten voor haarkleuring niet meer verdragen,result, een zilvergrijze,kortgeknipte Tantie i.p.v. een bruine.
Ik zal dus mijn profielfoto moeten aanpassen.
Als afsluiter ga'k voor iedereen die'k liefheb hier een bloemeke plaatsen want dat word eventjes tijd. Zij stonden hier te lang in de kou.
Groetjes aan alle lezerkes en bedankt om te komen lezen.
Voor familie en vrienden  een dikke zoen en een fleurke
van Tantie Monie.

18:10 Gepost door Tantie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |