02-01-10

Kerststukken.

Dag lieve lezerkes, het nieuwe jaar is alweer 2 dagen oud.
De kerstversieringen verdwijnen stilaan uit het straatbeeld, en ook in vele huizen is de kerstboom al terug opgeborgen. Spijtig dat de tijd zo vlug gaat. Al dat kerstlicht geeft aan de koude,donkere dagen toch een warme gezelligheid.
De aanloop naar de feestdagen waren leuker dan de dagen zelf. We hebben niet echt gefeest, gewoon lekker gegeten en dan voor de buis. 
Van oud op nieuw was ik al om half elf in slaap gedoezeld en heb van het vuurwerk niks gemerkt. Om 1.30u werd ik wakker door een smsjes met beste wensen.
Door gemis ben ik niet zo voor feestgedruis meer. Voor tantie geen drukte en rumoer. Neen laat mij maar genieten van een rustig muziekske bij wat sfeerverlichting en de geuraroma,s van den,vanille,appels,mandarijnen en gluhwein. 
Ondanks de wondjes aan mijn handen heb ik toch een paar mooie kerststukken kunnen maken. Ze zijn simpel,maar ik was er wel tevreden over en heb er van genoten om er aan te werken. Daarom kom ik ze hier effe met julie delen.
Ik wens iedereen een Gelukkig&Voorspoedig Nieuwjaar Met HEEL VEEL LIEFS voor familie,de matekes en alle bloggerkes van Tantie Monie*** 
xmas 003 kleiner

xmas 010 kleiner

xmas 014 kleiner

xmas 012 kleiner


xmas 015 kleiner

xmas 020 kleiner

xmas 021 kleiner


xmas 022 kleiner


xmas 023 kleiner

xmas 032 kleiner

xmas 034 kleiner

18:35 Gepost door Tantie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |