29-11-09

Efkes dag zeggen!

Dag lieve matekes en lezerkes, het is alweer een hele tijd geleden dat ik nog eens kwam posten he!
Ik had de laatste weken helemaal gene fut om op't lapke te gaan.
De allergie waar ik mee zit is nog verergerd en mijn huid is op vele plaatsen kapot. Ik ben nu in samenwerking met doc en de huidspecialiste een innerlijke zuivering begonnen en verzorg mijn huid met speciaal gemaakte zalf. En OEF er is al een klein beetje beterschap.
Deze week heb ik nu toch al een paar nachten kunnen doorslapen tot half vijf.
Die allergie heeft me echt onderuitgehaald en uitgeput.
Ik ben nu naar de kapper geweest om een pittig kort kopke te laten knippen,want kleuren mag(nog)niet en lange haren met ne grijze uitgroei staat erg slordig. 
Gisteren heb ik ook met hartzeer mijn kikkerkes terug naar de Amfibieshop gebracht. Het is niet zeker dat zij de oorzaak zijn van mijn gezondheidsproblemen,maar ik wil alles uitsluiten. Heb al te veel afgezien.
Mezelf opsluiten doe ik niet,maar je ziet de mensen wel naar me kijken want de huid rond m'n ogen,mond,oren en hals is ook rood en gezwollen. Geen geZICHT dus,maar ik ben er wel van overtuigd dat 'k gauw terug zal genezen.
Veel Liefs voor iedereen.
Tantie***
dipinto

17:57 Gepost door Tantie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

01-11-09

1 November.

allerzielen

In dagen van grauw en grijs
overdekt met bloemenzeeén
van wit,groen,geel,rood,
zegt hoop in't licht
Jij bent niet dood
Je bent gewoon op reis!

Voor ons Edje,moe,grootouders,
en alle familie en vrienden die overleden zijn.
Kus van Tantie Monie iedereen.
 

18:15 Gepost door Tantie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Halloween!

Deze madam heeft vannacht duidelijk te diep in hare pot gekeken en zal hier nu wel nen dubbele kater aan overhouden denk'k !
           dyn006_original_343_291_pjpeg_2513148_45afaf8b18f98d89a3851f54b1025806

14:47 Gepost door Tantie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Griep is in the House!

Ja lezerkes idd griep is hier in the House.(wel niet de Mexicaanse,sjans) Onze kleine rakker kwam er eerst mee thuis van school. Hij lag heel de week plat en had tussen 39°&40° koorts. 2 Dagen later was het ons Cindy,s beurt,en nu zit ik(tantie) ertegen te vechten.
Intussen is onze Rob er vanaf en is ook ons C aan't uitbollen, maar ik ben nog niet aan de nieuw patatten zenne want door vermindering aan weerstand heb'k weer nen ferme opstoot van allergie. Ik kan tegen niks meer tegen pfft. Mag gene wasverzachter gebruiken,gene parfum en alles waar dat inzit, moet shampoo en douchegel van de apotheker gebruiken en 't ergste waar ik het VRESELIJK MOEILIJK mee heb is dat'k nu ook allergisch reageer op haarkleurproducten. JA maak het verhaal maar zelf af he! Heb daar al veeeeele tranen om gelaten,want als ik mijn haren niet meer kan kleuren zal ik er niet tien maar twintig jaar mee verouderen.Voor mij maakte het ni zoveel uit om elk jaar een jaartje bij te tellen,maar nu heeft het ouder worden me op een andere manier schaakmat gezet, en doet er maar wat tegen he!?
Een waterkansje bestaat er nog in dat er een natuurlijk kleurproduct bestaat waar ik wel zou tegen kunnen.
Als er  lezerkes zijn die hier meer informatie of zelf ervaring mee  hebben, graag een reactie op mijn blogje A.U.B.
Ook heb ik al eerder een paar postjes gezet over het natuurlijk zoetproduct van De Stevia-plant waar ik naar op zoek ben.
Ik ben Diabeetpatiénte en heb al veel over deze plant gelezen. Ik denk dat Stevia veel van mijn problemen zouden kunnen oplossen.
Googel maar eens bij Stevia en lees ook mijn vorige postjes (Natuurlijk zoet zonder suiker 1,2 en 3)over deze plant.
Hopelijk is er iemand onder julie die mij kan helpen.
Veel liefs van Tantie*
                  bed