01-11-09

Griep is in the House!

Ja lezerkes idd griep is hier in the House.(wel niet de Mexicaanse,sjans) Onze kleine rakker kwam er eerst mee thuis van school. Hij lag heel de week plat en had tussen 39°&40° koorts. 2 Dagen later was het ons Cindy,s beurt,en nu zit ik(tantie) ertegen te vechten.
Intussen is onze Rob er vanaf en is ook ons C aan't uitbollen, maar ik ben nog niet aan de nieuw patatten zenne want door vermindering aan weerstand heb'k weer nen ferme opstoot van allergie. Ik kan tegen niks meer tegen pfft. Mag gene wasverzachter gebruiken,gene parfum en alles waar dat inzit, moet shampoo en douchegel van de apotheker gebruiken en 't ergste waar ik het VRESELIJK MOEILIJK mee heb is dat'k nu ook allergisch reageer op haarkleurproducten. JA maak het verhaal maar zelf af he! Heb daar al veeeeele tranen om gelaten,want als ik mijn haren niet meer kan kleuren zal ik er niet tien maar twintig jaar mee verouderen.Voor mij maakte het ni zoveel uit om elk jaar een jaartje bij te tellen,maar nu heeft het ouder worden me op een andere manier schaakmat gezet, en doet er maar wat tegen he!?
Een waterkansje bestaat er nog in dat er een natuurlijk kleurproduct bestaat waar ik wel zou tegen kunnen.
Als er  lezerkes zijn die hier meer informatie of zelf ervaring mee  hebben, graag een reactie op mijn blogje A.U.B.
Ook heb ik al eerder een paar postjes gezet over het natuurlijk zoetproduct van De Stevia-plant waar ik naar op zoek ben.
Ik ben Diabeetpatiénte en heb al veel over deze plant gelezen. Ik denk dat Stevia veel van mijn problemen zouden kunnen oplossen.
Googel maar eens bij Stevia en lees ook mijn vorige postjes (Natuurlijk zoet zonder suiker 1,2 en 3)over deze plant.
Hopelijk is er iemand onder julie die mij kan helpen.
Veel liefs van Tantie*
                  bed

Commentaren

Moni, ga eens naar een turkse shop en vraag om bruine henna. In henna zitten geen chemische stoffen en geven een perfecte kleuring.

Je zal er zeker mee geholpen zijn.
Groetjes

Gepost door: Tommy | 02-11-09

De commentaren zijn gesloten.