10-07-09

Canada.

Dag lieve lezerkes, van de week was ik weer eens even aan't surfen op den internet en kwam op een fotosite over Canada uit. Het deed me promt denken aan nen babbel over vroeger, die'k een paar maanden geleden had met onze va.
We zaten 's middags na't eten nog efkes te praten en hij zei dat als hij vroeger zijne zin had mogen doen, wij hier nu niet meer zouden gezeten hebben. Ik kon niet goed volgen en vroeg hem waarom.
Hij vertelde me dat een neef van vava die in Canada woonde nen grote meneer was in de houtindustrie. Die had hem gevraagd of hij niet wou overkomen naar ginder om er mee in de zaak te stappen. Maar daar ging ons moederke niet mee akoord. We zouden dan ginder voorgoed gaan wonen en ze wou hier niet alles achterlaten.
Ik was van onze va zijne zin naar avontuur wel een beetje verschoten. Had die nu gezegd om naar de Ardennen of Frankrijk te trekken dat had'k kunnen aannemen, maar CANADA das aan den andere kant van de wereld.
Ik ben nu 51 jaar en had hier eerder nog nooit iets van gehoord. Stel je voor, Tantie een Canadese ipv Belgische en waarschijnlijk drietalig. 
Soms vraag ik me nu af hoe mijn leven er zou uitgezien hebben moesten we toch naar ginder zijn gegaan.
Aan prachtige natuur alvast geen gebrek zoals julie hieronder kunnen zien.
Groetjes Tantie***
filetravelstorygroter

21:17 Gepost door Tantie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.