02-07-09

Mother Teresa.

                               motherteresa1a

01:04 Gepost door Tantie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hoi Tantie, er is inderdaad heel veel nood aan liefde in de wereld, spijtig genoeg hé :-(
Nog een fijne donderdag!

Gepost door: Ri@ | 02-07-09

SPIRITUEEL allemaal goed en wel je bent weer veel spiritueel bezig.
Beschermengelen, engel michael, moeder theresa,kaarsjes, kaartleggen

Allemaal goed als je daar zelf krachten uit kan puten.
Let wel op dat je geen spirituele druk zet op wat je idealen zijn, want dat is niet gezond voor lichaam en geest en ook niet voor het doel dat je voor ogen hebt.

groetjes
Tommy

Gepost door: Tommy | 02-07-09

He m'n liefste maatje, de spirituele sluier waar ik mij in omhul helpt ne net om mijn eigen(Monie)idealen te kunnen handhaven.Ik heb het vaak heel moeilijk en sta dan aleen.Daarom begeef ik mij zoveel mogelijk naar De Echte Grote LIefde in mijn leven,NATUUR, en probeer ik steun te vinden bij het spirituele.
Het helpt mij om pijn&verdriet niet om te zetten in boosheid maar in LIEFDE. Velen zullen mij een goedgelovig trezeke vinden dat ze alles kunnen wijsmaken,maar dat maakt mij niets uit. Zolang het mij maar helpt ddor moeilijke periodes te komen en mij helpt om juiste,positieve beslissingen te nemen is dat goed. SORRY lieve maatje,ik maak ook fouten, maar doe wel mijn best.

Moederke Teresa mag dan een nonneke zijn maar zij stond met beide voeten stevig op de grond. Zij wou er zijn voor iedereen en vooral voor de kinderen. De dochter van Dolf werkte met haar samen in Calcutta.Ik vind de foto van Haar zo prachtig.Haar gerimpeld gezicht straalt en heeft de glundering van een jonge moeder die haar kleintje koestert.Ik heb altijd al bewondering gehad voor haar.
Liefdevol kusje voor jou lieve maatje,ons B'ke,ons C'ke en ons Robbedoezeke.
Tantieke houd HEEL VEEL VAN JULIE***

Gepost door: tantie | 03-07-09

De commentaren zijn gesloten.