11-06-09

Dronken!

Hey dag lieve mensen, ja julie lezen het goed zenne! Tantie is dronken, maar wel niet van bier of wijn. Neen ik raak stilaan beschonken van dien regen. Het voelt zo somber en donker aan he, maar de planten hebben het nu wel naar hunne zin zenne. Je ziet ze gewoon genieten van al da hemelwater.
Het geeft toch een verschil of ze gesproeid worden met leidingwater of dat ze regenwater krijgen.
Ik heb ook meteen al mijn kamerplanten buitengezet om af te regenen.
't Is zo plezand om al da groen te zien groeien he.
2 jaar terug heb ik ook in ons hofke mijne klimop tegen de platen muur geleid, en nu met dat nattige weer ziet ge'm als't ware omhoog kruipen.
Tegen de straat heeft de gemeente een aantal jaren terug jonge bomen geplant, en elk jaar in de zomer zit ik al uit te meten hoe groot 'm het volgende jaar gaat zijn. Ja lieve mensen ik heb iets met bomen, het liefst hele oude, grote (loof)bomen met nen dikke stam. Ik ben daar gewoon zot van. De soort maakt me niet uit,als ze maar groot zijn met nen brede kruin.  Als ik met onze kleinzoon naar het plaatselijke park met vijver en speeltuintje ga dan is't feest. Ik zou zo graag zo'ne groten boom eens willen omarmen en knuffelen, maar zie mij daar al staan"een extra large oma met haar armen rond nen boom". Da zou nogal een zicht zijn he!?
Als ik het ooit toch eens zou doen, dan liefst samen met mijne kleinzoon en dan zou 'k hem wel stillekes vragen of ik hem wel mag knuffelen, want niet iedereen is van aanrakingen gedient he. Maar eigenlijk klinkt dat ook wel heel raar he, want nen boom kan geen antwoord geven en gaan lopen kan'm al helemaal niet. HIHI!
Julie zien het he mensen, al dien regen kan mijn humeur niet verpesten zenne. Natuur heeft mij nog nooit teleurgesteld. Daar is die veels te schoon voor!
Mischien is deze regenperiode wel de voorloper van een paar weken schoon, warm zomerweer en dan is iedereen weer content he.
Lieve groetjes aan m'n matekes en alle lezerkes van mijn blog.
Van Tantie Monie.*** 
   piovdddd

21:06 Gepost door Tantie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hug a tree !!! Het klinkt mss gek maar van bomen knuffelen krijg je naar't schijnt een enorme energieboost.
Ik heb ooit al een boom geknuffeld..niet overdag maar bij schemering.Dus..niet twijfelen..
gewoon doen !!!
Lieve knufjes van Kurt & mij.xxx

Gepost door: dochterlief !!! | 13-06-09

De commentaren zijn gesloten.