29-05-09

Va zijne kasseien Bloemenbak.

Hey lieve mensen, gisteren was ik weer wezen poetsen bij onze va, en vandaag gaan we zijn buxushaagskes bijknippen. Tantie komt daar echt tot rust en dat heeft niet echt met de plaats te maken, maar met va zelf.
Ik heb over veertien dagen terug ook zijne bloembak gevuld met afhangende Surfinia,s in afwisselend Fuchsia-roos, purperblauw en lilla. Hij staat er echt schoon bij.
Va heeft destijds zelf dien bloemenbak gemetst met kasseien. Hij oogt wel een beetje zwaar tegenover het huis, maar ik heb'm altijd schoon gevonden, zeker als er afhangers in staan.
Terwijl ik gisteren bij onze va aan't poetsen was heeft RTV ons voortuintje komen fotograferen of filmen. Ben eens curieus wat ze daar gaan mee doen. Ons voortuintje is wel mooi, en altijd proper, maar zo'n speciaal is het niet. Blijkbaar voor de mannen van RTV dan toch mooi genoeg om beetje aandacht aan te schenken.
Foto,s en eventueel meer text volgen nog hoor. 
Liefs van tantie Monie voor iedereen en dikke zoen voor de matekes, ons C en ons Robbedoezeke.
En dit is'm dan se onze va zijne bloemenbak. 't Hofke binnenin is nogal druk. We hebben er verleden jaar een buxushaagske gepland, en eigenlijk zou de rest beter laag begroeid zijn met nen schone bodembedekker das rustiger en laat het weelderige van de bloemenbak beter tot zijn recht komen. Maar ons vaderke ziet zijn boomke en de Hostabladeren graag en wil ze behouden. Het is ZIJN hofke he,dus doen we het ook hoe hij het 't liefst heeft. Hij is er fier op zenne. In't echt is't nog schoner dan op foto en binnen veertien dagen is de bak meer dan dehelft bedekt met bloemen.
Als julie braaf zijn zet'k er hier mischien nog nen foto van bij hihi, graptje he! 
Vaderke D. en (tantie)Monie D. houden van mensen en van bloemen en daarom laten we julie allemaal meegenieten.
Dada,groetjes van Tantie voor iedereen.
BILD0209kleinerr

BILD0207kleinerrr

11:00 Gepost door Tantie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

RTV ??? Heeft RTV ons tuintje gefilmd of da van vava?
Amai,dan moet ik da in't oog houden maar weet niet of we in Mechelen da kunnen zien want jullie zitten in de andere regio zeker.
Toch maar es opvolgen want da wil ik eigenlijk niet missen.
Knufjes van ons 3kes.XXX

Gepost door: dochterlief !!! | 30-05-09

He mieneke, niet het tuintje van vava maar het onze. Ik was niet thuis dus heb het ook niet gezien,maar pa was me komen halen en zei dat de mannen van RTV aan hem vroegen om ons voortuintje te fotograferen of filmen. We zullen wel zien he wat ze ermee gaan doen.Liefs van ma-oma***

Gepost door: tantie | 30-05-09

die kassei-bloembak gaat al jaren mee, en blijft het sierpunt voor zijn huisje.
Tja, die voortuinen zullen toch niet onteigend worden zoals daar vroeger al eens geruchten over waren.
Enfin, ik kan dat niet volgen want RTV bestaat hier bij ons niet.

grts

Gepost door: Tommy | 31-05-09

De commentaren zijn gesloten.