13-05-09

Nog bloemen.

Dag lieve loerderkes, tantie profiteerd er nog eens efkes van om een postje bij te komen zetten, want morgen rijd ik weer richting vaderke om er te gaan poetsen.
Zondag(moederkesdag) stond ineens één van de buurvrouwen aan de deur met een bosje bloemen en een geschenkje. Ze zei dat dat voor mijne moederkesdag was. Raar want ze is maar één jaar jonger dan ik dus.?
Ze zei dat ze het fijn vind om mij te hebben leren kennen en in mij een goede vriendin gevonden te heeft. Ik ga haar naam nu niet vernoemen, want ze heeft al veel meegemaakt en is ook ziek. Ze heeft het vermoeidheidssyndroom, heeft reuma en is ook diabheetpatiénte. Ze woont alleen en doet alles zelf. Het is maar een klein tenger vrouwke, maar ondanks haar ziek zijn is't een hele sterke met een enorme wilskracht.
Ik doe echt mijn petje voor haar af zenne mensen. 
Ik heb de bloemen(witte rozen) nu verwerkt in een schoon bloemstuk en er foto,s van genomen zodat ik het voor altijd kan bewaren.
Een paar weken terug had ik van de bloemist nen schone boomschors meegebracht en dien heeft nu zijne eerste dienst bewezen se!
Om zolang mogelijk van mijne stronk te kunnen genieten heb ik er eerst een diepvrieszakje ingestoken met daarin de natte oasis, zodat'm niet gaat schimmelen en rotten.
Ja lieve mensen Tantieken is zeer zuinig op haar spullekes zenne. Ik koop ook alleen dingen waar' k een beetje verliefd op ben en dan wil ik dat ze zolang mogelijk meegaan. 
Daarom ben ik blij met m'n blogske, daar kan ik mijn ei een beetje op kwijt en zo toch ook veel op bewaren.
Dus buurvrouwke J. ik ben je heel dankbaar voor de schoon bloemen en heb ze nu hier voor altijd vereeuwigd .
Lieve groetjes voor iedereen van Tantie***
BILD0084engelkesmaller

17:24 Gepost door Tantie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.