07-05-09

Reizen.

Dag loerderkes allemaal, bedankt voor al jullie bezoekjes hier. Amaai mijn tellerke gaat nogal vooruit. Ik schrijf dit blogske allereerst om een beetje mijn ei kwijt te geraken, want ik kom niet veel buiten.
Hier wat tokkelen en op den internet rondneuzen is voor mij een beetje op reis gaan.
Van toen ik een jaar of 13 was gingen we met onze ouders elk jaar op vakantie naar 't Gardameer in Maderno,Italié. Algauw werd het elk jaar een beetje thuiskomen daar. Va kon er waterskién en we konden zwemmen in  zoet water van t meer.'T was er altijd proper We gingen altijd naar dezelfde camping, want het was daar heerlijk.
Vrienden van ons gingen er al jaren naartoe en op een keer reizde ze voor afwisseling eens naar een ander land, maar na een paar dagen stonden al terug in Maderno.
Op 17 jarige leeftijd trouwde ik en we mochten mee met m'n ouders naar Italié, maar mijnen echtgenoot is niet zo te vinden om te reizen en vanaf toen maakten we alleen maar af en toe een dagreisje. De eerste keer dat mijn ouders vertrokken en ik niet meer mee kon heb ik serieus wat traantje gelaten zenne mensen.
Als ik nu heimwee krijg naar't Gardameer toets ik het bij Google in, en dan ben ik met één vingerknipke ginder.
Dan kan'k toch nog een beetje van mijn geliefd Italié genieten. Stiekem hoop ik om er ooit toch nog eens naartoe te kunnen gaan.  
Groetjes van Tantie Monie iedereen. 
Maderno aan't Gardameer in Italié.
332208

21:19 Gepost door Tantie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

eerste keer hier je schrijft mooi hoor

Gepost door: daemske | 07-05-09

De commentaren zijn gesloten.