06-04-09

Verjaardag van va.

           !BPbt7JgB2k~$(KGrHgoH-EQEjlLlbinfBJzo9Ic8HQ~~_12
Goeieavond lieve lezerkes, tantie is met dit postje een paar dagen te laat, want Zaterdag 4 April was onze va jarig. Hij werd 75 jong. Ja jullie lezen goed, JONG, want voor mij is hij nog altijd dezelfde va als toen ik nog een snotpiete-tantieken was. Hij is grijzer en heeft veel van zijn pluimkes(haren) verloren maar hij is nog steeds dien zelfde allerte, vinnige man van vroeger, en ziet er nog altijd goed uit. Ik ben er echt trots op en vandaag was tante Tinne (jongste zus van ons moe)nog eens op bezoek en zij vind hetzelfde van hem.
Ik moest trouwens van haar de groetjes aan ons Tommyke doen.
Ja vele aleenstaande mannen zullen achter hem moeten gaan staan daar ben ik zeker van. Hij wast en strijkt zelf, kookt altijd vers, werkt in zijnen moes&siertuin en in die van zijn vriendin, hij hersteld oude klokken en helpt ook bij 't poetsen. Dien is altijd in de weer en de enige pauze dat'm neemt is 's middags om naar Piet Huysentruyt,s kookprogramma, het nieuws en weerbericht te kijken, en dan springt'm terug in actie.  
Langs deze weg wens ik hem nog eens nen dikke proficiat met zijne verjaardag en hoop dat'k hem nog vele jaren in goede gezondheid bij me mag houden.
Nen dikke knuffel en drie dikke zoenen voor jou va van je dochter (tantie)Monique.
Ik hou erg veel van je zenne!
Natuurlijk mogen er hier geen klokken ontbreken he! want dat is zijn grote passie!  
           s8_roselinies8_roselinie
     12824_1
           s8_roselinies8_roselinie

23:31 Gepost door Tantie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.