29-03-09

Excellence juwelen.

Goeie(ZON)dag iedereen! Gisteren ben'k bij ons Ingridje naar een presentatie van Excellence juwelen geweest. Ik was eerst niet van plan om iets te kopen, maar er waren prachtige stukken bij en ik ben al een tijdje op zoek naar een schoon paar creolen.
Verleden jaar had ik me er een paar goedkope aangeschaft, maar na énen dag was de gouden glans er al af.
Bij Excellence stond er nu net een paar bij die 'k mooi vond en ik heb ze dan ook gekocht. Wel tegen de zin van mijnen echtgenoot, maar ik vond ze niet echt duur(40euro)da valt toch mee niet! en je krijgt er 10jaar garantie op. De juwelen zijn van massief zilver of staal en al dan niet 18karaat verguld en nikkelvrij (ZEER BELANGRIJK voor mij)!
Er was veel volk op de demostratie en ik raakte aan de praat met Nathalie, vriendin van mijn schoonzusje en een poezenmieke net als ik. Ze vroeg of ik haar reactie op mijn blog al had gelezen. Ben daarnet gaan neuzen in mijne toch al zeer lange lijst van postjes en Nathalieken, ik heb je gevonden zenne meid! Als't gaat kom ik zeker met ons Ingridje mee naar jou poezen kijken hoor, en bedankt voor je vele bezoekjes hier op mijnen blog.
Ik zeg ook bedankt aan Sabine (nog een vriendin)voor het patroon van dien grote beer waar ik al zolang naar op zoek ben. Ik heb de (echte)pels, het patroon en ook al een berestem. Nu aleen nog de juiste ogen, houten schijven voor de gewrichten en vulling, en dan kan'k van start gaan.
En nu is het voor ons tantie hoog tijd om te gaan kokkerellen, want mijn volk hier heeft groten honger.
Afsluiten doe ik met de mooie LENTE,VRIENDSCHAPS,late VERJAARDAGSkaart van mijn lieve maatjes uit L-BURG.
De voorkant is heel schoon, maar den binnenkant nog veel schoner, ECHT HARTVERWARMEND,maar die hou ik lekker voor mezelf . Ja ik moet nu toch niet ALLES aan jullie curieuzeneuzeke hangen he! Hihihi.Alé dada!
Veel liefs en ZONDAGSGROETJES voor iedereen
van Tantie Monie***  
vriendenkaartje

19:06 Gepost door Tantie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Ha, je hebt het dan toch gevonden!
Als je wil komen kijken, geef dan maar een gil!
Altijd van harte welkom om naar mijn poezenkindekens te komen kijken en knuffelen! Er liggen hier momenteel 2 aandachtig toe te kijken of ik geen fouten typ! Hihihi

Gepost door: Nathalie | 30-03-09

Amaai seg !!! Dat is een schone Kaart !!!
Dat zijn nogal eens vrienden seg !!!
;-)

thx voor de zoete versnapering

Gepost door: Tommy | 31-03-09

Ja schoon he mateke !!! en dan moet ge den binnenkant maar's lezen. Mijn mondje komt niks tekort,maar mijn hartje lijd soms nogal's honger.Daarom was de inhoud van dat kaartje ****sterrenrestaurant voor mijn tikkertje.Thanks very much tweetjes van tantieken.

Gepost door: tantie | 01-04-09

Excellence Juwelen Hallo !!

Ik ben een consulente van Excellence ...
Ik lees jou reactie over onze collectie in jou blog en dacht ik zal eens vragen of jij misschien geinteresseerd bent om zelf eens een avond bij jou thuis te doen ?!
Laat me maar ietske weten !!

Groetjes,

Gepost door: Tiffany | 07-08-09

De commentaren zijn gesloten.