22-03-09

Poppen-madammeke Marleen.

Goeienavond lieve lezerkes, Tantie komt nog ne keer posten om jullie oogskens te vermoeien se! Lief bedoeld hoor.
Verleden week Zondag ben ik in gezelschap van mijnen echtgenoot en twee buurvrouwen naar een poppen&berenbeurs geweest. Heb er schoon stukken gezien zenne. Ook een favorietje-pop, maar veel te prijzig voor ons Tantie hare portemonee. 745 eurokes vroegen ze ervoor,dat is niet niks he mensen!? Niet dat ze dat niet waard zijn he, want die poppen zijn allemaal handwerk en de kleertjes onberispelijk afgewerkt.
Ik raakte op de beurs aan de praat met nog een echt poppenmadammeke (Marleen) die net als ik poppen van Ashton-Drake bezit. Zij heeft ook de pop Faith aangekocht, maar bij haar is ze per vergissing afgeleverd met 2 rechtse schoentjes. De poppen van Ashton-Drake hebben allemaal een certificaat van echtheid, en eigenlijk had ze het éne dubbele schoentje terug moeten zenden om het juiste(linkse) te kunnen ontvangen, maar dat heeft ze niet gedaan. Ik heb haar dan aangeboden om het in één van mijn postjes hier op mijn blog te vermelden vergezeld van de nodige tags. Ik denk dat de kans klein is om het juiste schoentje te vinden, maar je weet maar nooit dat er iemand hier komt lezen die met 2 linkerschoentjes zit en er eentje met Marleentje kan ruilen he! Het mag ook een paar zijn die ze kan kopen, maar het moeten wel de originele,roze,Faith-schoenekes zijn. Ik hoop voor haar dat er iemand reageert en Marleen gelukkig kan maken.
Eigenlijk loopt alles in't leven soms toch raar he! Het moet toch lukken dat ik juist met deze vrouw aan de praat raak die nu net als ik dezelfde pop bezit. En wat Marleen niet wist is dat ze door Faith te kopen, De instantie,Gevecht tegen borstkanker gesteund heeft. De pop draagt het welbekende roze luslintje op haar kleed.
Lieve groetjes aan Marleen,aan al de poppenmoederkes klein&groot en aan alle bezoekerkes van mijnen blog 
Ook aan iedereen een fijne Zondag toegewenst. 
                                     * F A I T H * 
                 dyn006_original_300_425_pjpeg_2609074_f5a812bae061e6ff094d675f402572bb

Commentaren

http://www.denverdoll.com/bobobieshoes.php, daar moet je maar eens gaan kijken... ze verkopen er kleine schoentjes en veel meer. Groetjes Ria.

Gepost door: Ria | 22-03-09

Voor Ria, Hartelijk dank voor de informatie hier op mijn blogske hoor. Ik ga Marleen deze zeker doorgeven.
Lieve groetjes en kom nog maar eens op bezoek hier bij Tantie he!
Tantie Monie.

Gepost door: tantie | 23-03-09

poppen Hallo,
ik ben Karine en hou ook van poppen en beren. Heb er een aantal porseleinen gemaakt met een cursus.
Maar porselein is maar porselein; je moet zo voorzichtig zijn. Dus mijn toevlucht gezocht naar andere poppen bv Berenguer en ashton drake.
Heb 3 poppen van ashton drake waaronder faith (gekocht in Hove) maar mijn pop heeft geen schoentjes dus geen linker of geen rechter. De mevrouw heeft er wel andere in de plaats gegeven maar die zijn te klein. Ik heb zo'n 2 maanden maar heb nog een ander probleem de stof rond haar beentje is gescheurd. Hebben jullie daar ervaring mee? Hoe lap je dit op? Hopelijk weten jullie een antwoord want ik wil ze niet kwijt ik vind ze mooi.
Groetjes,
Karine

Gepost door: Karine | 28-02-10

De commentaren zijn gesloten.