26-02-09

Clowns.

Dag lieve lezerkes, Tantie komt nog eens wat bijposten.
Onze kleinzoon is wat ziekskes en ligt met koorts in de zetel. Ik heb hem net een stopke gestoken en hij ligt nu terug rustig te slapen. Hij raakte vrijdag zwaar verkouden toen ze met de klas verkleed voor carnaval een rit deden op een traktor-kar. Eigenlijk is het daar wel een beetje te koud voor he! Als de klein mannen kunnen ravotten en rondlopen dan maakt dat niet zoveel uit,maar op zo'n kar zitten ze stil hoog in de kouden trek en nu ligt onze kapoen dus strijk se ocharme! Hij heeft het ook gauw te pakken zenne. En hij heeft zich zo goed geamuzeerd op dien traktor.
We zouden voor hem een racepakje gaan halen om zich te verkleden, maar het was hier zo'n hectische drukte in huis dat we niet tot in de winkel geraakten. Dus moest ons rakkerke zich in iets anders verkleden. Mamma had hem dan maar in een rockzangerke met gitaar verkleed.
Ik ben nogal creatief en wou hem zo graag eens in een plezant clowntje veranderen, of in een schoon wit piéroke, maar dat idé werd met groot getoeter en gebel afgekeurd zenne mensen,amaai!!! Onze kleine rakker heeft namelijk een hekel aan al wat met clowns te maken heeft ! Die wil daar nu eens NIKS van weten he! Hoe dat we daar achterkwamen!? Wel, er kwam er eens éne een namiddagje in de klas op bezoek om met de kinderen wat spelletjes te spelen en een paar acts op te voeren. Op een gegeven moment kregen we telefoon van 't school. Het was zijn juff die vroeg of ze onze Rob naar huis mocht brengen, want die was erg bleek en voelde zich niet goed. Hij lag in de klas op een bedje. Thuisgekomen legde hij zich gauw op de zetel en veroerde geen vin meer tot de juf weer weg was. Toen kwam'm terug tot leven en begon te zeuren om die dag niet meer terug naar de klas te moeten gaan. Ik zij dat het nog maar één uurke klas meer was en dat dan alle kindjes ook naar huis zouden gaan. Ineens sprong meneerke van de zetel, pakte zijn stoeleke en ging op zijn gemakske met zijn autokes spelen, net of er niks aan de hand was geweest. Ik vroeg hoe het kwam dat hij in't klasje op een bedje wilde gaan liggen en toen kwam het eruit. Hij zei"oma ik vond die clown helemaal nie leuk".
Toen we verleden jaar in De Efteling waren had hij ook overal schrik van. Zeker als we ergens binnenin moesten gaan waar het donker was. We wouwen hem zo graag op de foto met da Pardoezeke(mascotte van De Efteling), maar daar wilde hij ook absoluut nie van weten. Het enige wat hem daar intereseerde waren de old-timer auto,s om zelf te besturen op een railparcour. Auto,s zijn dan ook zijn grote liefde!
Al die sprookskestoestanden konden hem gestolen worden. Mijne man en ik wisselde elkaar dan maar af om met hem buiten te wachten terwijl de groep overal binnen ging. 
Hij houd ook helemaal niet van carnaval en haloween-verkleed partykes. Die maskers en gevefde gezichten, daar heeft hij schrik van. Langs den andere kant kan'k dan weer nie goed volgen, want hij is verzot op al die onozele,vettige, griezelige tekenfilmkes op Den Nickelodeon.!?? Het is mijne kleine schat maar hij is voor mij soms een raadsel!
Maar ja ik ben dan ook de oma ! Ik ben al van een tweede generatie terug he, da zal't wel zijn zeker.
Ale dus geen CLOWNS voor ons kapoeneke, maar oma vind ze wel leuk hoor! Kijk maar eens naar dit schattige duo!
Lieve groetjes van Tantie Monie*
        novum12-16-20080614

23:32 Gepost door Tantie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Lieve clowntjes !!! Tja,ik wou ons "Noopke" ook wel es zien in zo'n pierot kostuumke maar idd..hij gruwelt ervan.
Maar geef toe,da stoer rockerke was ook wel leuk eh.

Gepost door: Dochterlief ! | 28-02-09

De commentaren zijn gesloten.