21-02-09

Tantie(oma)Monie,s kleine lieveling,

Goeie-zaterdag-morgen iedereen, Tantie is al vroeg wakker en omdat iedereen hier nog lekker onder de wol lag te ronken, had ik rustig de tijd om wat komen bij te posten. Het is de laatste dagen erg druk geweest ten huize Tantie. Van's morgens tot's avonds in de weer om mijnen halve trouwboek te helpen en verzorgen, m'n huishouden doen en bezoek ontvangen. Sjans dat ons Cindy(dochter) hier logeerde om voor ons Robke te zorgen en hem naar school bracht. Ik hoop dat alles gauw terug bij het oude is en mijnen echtgenoot weer op de been,want die verveeld zich steendood en mag nog niet met de wagen rijden. En 't is gene gemakkelijke zenne, zeker nu niet. Tantie loopt de ganse dag weg en weer om alles gedaan te krijgen. Enfin, we staan voor de lente en zomer, tegen dat het gazonneke begint te groeien zal 'm wel terug op de been zijn.
Gisteren heeft ons Cindy nog wat foto's van onze kapoen gescand voor mij, en eentje daarvan kom ik hier met jullie delen. 't Is toch een schattig manneke ons Robke he! Ik ben er zo fier op.'t Is echt mijnen kleine lieveling. Ja lieve mensen, een kleinkind is iets speciaal, dat gevoel kennen alleen oma,s&opa,s.
Nog een fijn weekend aan mijn liefste matekes en alle lezerkes van Tantie Monie*** 
PS. Meer foto,s van ons kapoentje vind je op Tantie2.
Veel kijkplezier ook daar.
IMG_0001

07:47 Gepost door Tantie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Keilief zenne !!! Dat weekje thuis heeft me enigzinds goedgedaan,
efkes bijbabbelen en voor de rest...
das graag gedaan hoor mams.
Als je m'n hulp nog es kan gebruiken laat je 't maar weten eh,ik sta steeds voor jullie klaar.
Die foto? T'is een knappe zenne,
keilief samen met ons "Noopke" op een dekentje.
Ik dacht nogthans dat je een andere zou kiezen maar goh,er zijn zoveel mooie pics van ons "babientje" genomen eh :-)
Was gisteren nogal bezorgd over m'n kapoentje maar inmiddels is em alweer aan de beterhand.
Griepjes komen nu eenmaal aan de lopende band eh,ze zijn gratis.
Oja,ben eindelijk terug aan een nieuw (en BRAAF) blogje begonnen.Ben benieuwd hoe dat gaat evolueren.Hopelijk wordt daar niet teveel op gekribbelt en blijft het een proper blogske.
Dikke knuf van mij en Kurt,XXX

Gepost door: Dochterlief | 25-02-09

Mevrouw Monie,
U dochter mag in haar handen wrijven met zulke zachtaardige en zorgzame moeder.
U neemt veel uit haar handen en het is dan ook niet meer dan normaal dat ze haar zoontje eens naar school brengen moet.
Dat is ook de taak van een moeder.
Uw man zou het U beter niet te moeilijk maken, in deze jaargetijde bestaat slavernij niet meer.

JP D Weduwenaar en zielsverwant

Gepost door: Jean Paul Dieterge | 26-02-09

Dag Jean.Paul D, ik zou eigenlijk af&toe een beetje op mijn tong moeten bijten,want zo slecht heb ik het niet hoor.Mijne man is gene gemakkelijke,das waar,maar hij heeft ook zijn goede kanten.
Het feit dat onze kleinzoon hier bij ons is,komt omdat onze dochter in de stad is gaan wonen en wij wonen in een landelijk dorp.Wij vinden allemaal dat de grote stad (nog)niet de ideale plaats is om ons kapoentje van bijna 7 naar school te sturen. Mischien blijven de mamma en vriend niet eens daar wonen en dan word dat een weg&weer gesleur met dat kind ,en dat willen we vermijden.Onze kapoen is zowiezo al een kind van een gebroken gezin en dat is al moeilijk genoeg.op zich.Hij woont hier samen met mamma vanaf dat'm een paar maanden oud was en het is hier zijn thuis.Ik zorg voor hem als mamma gaat werken en omdat we te ver uit elkaar wonen,hebben we het zo opgelost.
En Jean.Paul,Tantie is niet altijd zo zachtaardig als u denkt hoor,want als men het mij te moeilijk maakt,VOORAL wat mijn kleinzoon betreft,dan laat ik algauw als een leeuwin mijn scherpe klauwen zien zenne.
Het enige wat ik wel altijd doe is proberen iedereen te begrijpen,en mijn best doen om er te zijn voor wie mij nodig heeft. En ik kan ook HEEL VEEL van MENSEN HOUDEN.Vraag dat maar eens aan de personen die een sleuteltje van mijn hart in hun bezit hebben.
Het doet me wel zeer om minder positieve reactie,s te lezen over mijn dochter,maar
'k ben je wel dankbaar dat je't zo voor me opneemt.
Ja in't leven is't niet altijd gemakkelijk om de juiste weg te kiezen,en voor iedereen goed te doen maar ik hou ontzettend veel van mijn dochter en hoop dat ze echt gelukkig is en gezond blijft in haar leven. Dat is toch het allerbelangrijkste he!!!
Lieve groet van Tantie Monie en bedankt voor je bezoekjes steeds weer***

Gepost door: tantie | 26-02-09

De commentaren zijn gesloten.