17-01-09

Familiefeest!

Goeiemorgen bezoekerkes, het is zaterdagmorgen 6u. Ik heb niet zo goed geslapen. Altijd maar liggen woelen totdat 'k uiteindelijk om 5u dan maar ben opgestaan.
We moeten straks naar een groot familiefeest.  
Een nonkel en tante vieren hun 
GOUDEN  huwelijksverjaardag. Als heel de familie komt, zal er veel volk op de feest zijn, want langs moeders zijde waren ze met 9 kinderen en 24 kleinkinderen. Tel daar nog eens partners bij+ de 9 kleinkinderen van het feestkoppel al dan niet met partners. Ik schat dat we toch een stuk over de honderd man zullen zijn.
Op't moment heb ik er niet zo'n zin in om naar da feest te gaan, maar eens ik daar mijn plaatske heb gevonden zal da wel weer meevallen. Zo gaat dat dat altijd bij mij.
Neen Tantie houd meer van een rustig etentje met een paar mensen dan tussen zo'nen grote hoop te zitten. Ik heb het liever kalm.
Jullie vragen zich mischien af waarom ik dan toch naar da feest ga, als 't mij zo tegensteekt!? Ik weet't, maar iedereen is uitgenodigd, ook de weduw(es)(naars)met nieuwe partners van diegene die al overleden zijn. Ook ons Ingridje(weduwe)van mijn broer gaat er naartoe. Het is de gelegenheid om nog eens samen te komen op een plezierige manier en niet op een uitvaart zoals dat gewoonlijk gaat. Ik kijk er ook naar uit om nog eens een nichtje te kunnen zien die in't buitenland woont.
Zij woont in Duitsland en is daar hoofdverpleegster in een ziekenhuis.
Zo lieve mensen nu weten jullie weer eens waar Tantie hare Zaterdag&avond gaat mee vullen se. Mischien kan 'k een paar mooie foto's nemen op't feest die'k hier achteraf bij zet, zo kunnen jullie een beetje meegenieten .
Lieve groetjes aan de matekes en loerderkes allemaal .
Tantie Monie***  
                                getnieuwsimg

07:15 Gepost door Tantie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Maak er toch maar het beste van hé tantie.
En smullen doen we allemaal graag, als het gezelschap dan ook nog eens goed zit zal je je vertier wel vinden.

Gepost door: Tommy | 17-01-09

Beste, zo een familiefeest is toch altijd een schijnheilige vertoning. Vriendelijk genegen,

Gepost door: Henriëtta Van Poel | 21-01-09

Ik zie dat je dezelfde gast over de vloer hebt gekregen.
Allee, er komt weer leven in de brouwerij !!!

Hip hip hoera !

Gepost door: T.~~y | 21-01-09

De commentaren zijn gesloten.